Kirjoittaja Vilma Mutka

Hauska tutustua!

Nimeni on Vilma Mutka. Olen jyväskyläläinen yrittäjä, fasilitaattori ja johtamisen ja oDia1 copyppimisen valmentaja. Olen myös äiti, vaimo ja sisko. Omaa sukua Väisänen, hämäläis-karjalais-keskisuomalaista sukua, varttunut Keski-Savossa Pieksämäellä opettaja-yrittäjäperheen esikoisena.

Unelmani on, että entistä useampi ihminen uskaltaisi ottaa (työ-)elämänsä omiin käsiinsä. Kirjoittaisi itse ainokaisen elämänsä käsikirjoituksen.

Siksi haluan olla luomassa oppimisen paikkoja, prosesseja ja osallistavia oppimistapahtumia, jotka auttavat ihmisiä tekemään omasta elämästään ja työstään mielekkäämpää ja innostavampaa. Ja hauskempaa!

Kahvittelen mielelläni mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Ja mieluummin ilman mitään agendaa. Jos sinullekin oppiminen, kehittäminen ja uuden luominen ovat intohimo, ota yhteyttä.

Vilma Mutka on innostava ja kokenut fasilitoija, valmentaja ja kohtaamisasiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus tapahtumajohtamisesta, fasilitoinnista ja tiimivalmennuksesta (valmentava johtaminen, yrittäjyys, yrittäjyyskasvatus). Erityistä kokemusta on kertynyt aluekehityksen, yrittäjyyden, yrittäjyyskasvatuksen, valmentavan johtajuuden ja yhteisöllisen oppimisen aihepiireistä. 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s