Kuvaus blogista

Tervetuloa lukemaan Mukamas-blogia!

Kirjoitan blogissani aiheista, jotka ovat minua nostattaneet, ilahduttaneet, askarruttaneet tai ärsyttäneet. Johtamisesta, oppimisesta, kohtaamisista, verkostoista, innostumisesta, kehittymisestä ja kehittämisestä, muista mielenkiinnon kohteista. Työelämästä, yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja ihmisenä olemisesta – mukaan livahtaa varmasti perhe-elämääkin. Satunnaista runojen kirjoitusinspiraatiota voi seurata tägillä #runopäiväkirja.

[Yritykseni nettisivut löydät osoitteesta www.mukamas.fi.]

Käsittelen ja jalostan ajatuksiani kirjoittamalla. Ehkäpä, tuomalla niitä julki, saan kommentteja ja palautetta ja jatkamme keskustelua. Ehkä voin auttaa joitain omissa pohdinnoissaan.

Alunperin perustin tämän blogin elokuussa 2012 pohtiakseni yrittäjän perhevapaalta töihin paluuta ja työminän uudelleenkeksimistä. Se on ollut tärkeä tapa kiteyttää omaa ajattelua ja kanava vuorovaikuttaa maailman kanssa. Olen saanut monta hyvää muistutusta siitä, miksi kirjoittaminen on tärkeää.

Kyseenalaistan ja ihmettelen. Mukamas.

Ai mikä MUKAMAS?

Se on taikasana, jonka avulla voi pistää asioita päälaelleen, kyseenalaistaa ja kysyä tyhmiä. Sen avulla voi mielikuvitella vaikka mitä. Löysin sen uudelleen lapsuuteni kirjasta, joka osui eteeni eräänä päivänä mummolan kammarissa. Mummo hymyilee vienosti kammarin seinällä hääkuvassaan, ja on sieltä vinkannut minulle silmää ennenkin…

(Kuvassa mummoni ja pappani, Katri ja Aatami Lamminpää)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s