Merkityksellisiä kohtaamisia rakentamassa: HOPE Myrsky!

Tiimioppimisen ja -yrittäjyyden vallankumouksen tekijät kokoontuvat ensi viikolla Tampereelle. HOPE Myrsky tulee olemaan tämän syksyn suurin ja hienoin koitos työrintamalla. Jännittää jo!

Kohtaaminen on verkostolle merkityksellinen, sillä HOPE-hankkeen loppuessa on aika juhlia kouluissa tehtyjä huikeita tekoja ja tuloksia! On myös tärkeää tehdä töitä yhteistä tulevaisuutta varten. “Uskalsimme muuttaa maailmaamme!” –teeman äärellä juhlii lähes 160 osallistujaa!

HOPE Myrsky on erityisen merkityksellinen myös minulle. Olen saanut jälleen kunnian tehdä syksyn töitä HOPEn upeiden tyyppien ja verkoston kanssa. Tämän innostavan projektin myötä olen jälleen päässyt perhevapaan loppuessa tositoimiin ja käyttämään laajalti osaamistani oppimistapahtumista. Kiitos jo etukäteen mahtava Minna ”Minttu” Erkko ja kumppanit!

Vastuullani on ollut tuoda laaja HOPE-heimo yhteen kiinnostavan markkinoinnin avulla sekä räjähdysvoimaisen ja toisilta oppimisen mahdollistavan ohjelman suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Olemme luoneet yhteyksiä monissa kanavissa, myös sosiaalisessa mediassa ja tietysti yrittäjyyskasvatustapahtumissa. Toivottavasti keskustelu jatkuu myös tapahtuman jälkeen!

Fasilitoin päivän yhdessä Tatu Monkey Tuohimetsän kanssa. Saamme jälleen sytyttää innostuksen ja oppimisen ilmapiiriä ja hullutella! Tatun kanssa valmistautuminen ja varsinkin lavalla oleminen on kyllä varsin hienoa. Tyyliämme voi tutkailla esim. vuoden 2009 HOPE Myrskyn videolta.

Tatun kanssa fasilitoimassa jo 2009

HOPE Myrskyn tavoitteena on saada HOPE Tiimimestarit ja muut verkoston toimijat oppimaan toisiltaan ja miettimään mitä seuraavaksi. On tärkeätä muistaa, että vain teot muuttavat maailmaa!

Mikä on sinun seuraava Tekosi?

 

HOPE on Opetushallituksen rahoittama valtakunnallinen opettajien yrittäjyyskasvatushanke, joka päättyy vuoden 2012 lopussa. HOPE on tehnyt vuodesta 2008 alkaen tiimioppimisen, -yrittäjyyden ja -valmentajuuden vallankumousta yhdessä ammatillisen koulutuksen verkoston ja Tiimiakatemia Aikuiskoulutuksen kanssa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s