Se ensimmäinen.

Tässä se nyt tulee. Se ensimmäinen. Askel.

Elän mukavan kihelmöivää vaihetta elämässäni. Ihana Veikko-poika on tuonut uusia värejä elämääni. Jo odotusaika oli siirtymää uuteen monin tavoin.

Pysähtyminen on mahdollisuus. Etäisyyden ottaminen auttaa näkemään paremmin. Ja mikäs sen tärkeämpää, kuin nähdä lähelle, omaan sisimpään. Kun sain esikoiseni, minulle suotiin aika ja mahdollisuus määritellä itseni uudelleen, paremmin. Ihmisenä, naisena, yrittäjänä.

Nyt on tullut aika tuoda pintaan ajatuksia, jotka ovat alitajunnassa muhineet jo pitkään. Käsitellä ja jalostaa niitä kirjoittamalla. Ehkäpä, tuomalla ajatuksiani julki, saan kommentteja ja palautetta ja jatkamme keskustelua. Ehkä voin auttaa joitain omissa pohdinnoissaan.

Kirjoitan blogissani aiheista, jotka ovat minua nostattaneet, ilahduttaneet, askarruttaneet tai ärsyttäneet. Yrittäjän töihin paluusta ja työminän uudelleenkeksimisestä. Oppimisesta, kohtaamisista, verkostoista, innostumisesta, kehittymisestä ja kehittämisestä, muista mielenkiinnon kohteista. Pääosin yrittäjyydestä, yhteiskunnasta ja ihmisenä olemisesta, mutta mukaan livahtaa varmasti perhe-elämääkin.

Kyseenalaistan ja ihmettelen.

Ai mikä MUKAMAS? Se on taikasana, jonka avulla voi pistää asioita päälaelleen, kyseenalaistaa ja kysyä tyhmiä. Sen avulla voi mielikuvitella vaikka mitä. Löysin sen uudelleen lapsuuteni kirjasta, joka osui eteeni eräänä päivänä mummolan kammarissa. Mummo hymyilee vienosti kammarin seinällä hääkuvassaan, ja on sieltä vinkannut minulle silmää ennenkin…

Tervetuloa mukaan!

Katri ja Aatami Lamminpää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s